Новини асоціації

Інвестувати в жінок (в інтересах жінок)

Таку тему цього року ООН визначила для відзначення 8 березня.   Чудово, що тепер в Україні багато уваги приділяють гендерному розриву в оплаті праці. Це дає надію на зміни.
Але майже не приділяють уваги гендерному розриву у пенсійному забезпеченні. А в пенсіях різниця суттєво більша на користь чоловіків, ніж в оплаті праці. Це [ ... ]


Все про пільги з оподаткування внесків до НПФ та виплат з НПФ в 2024 році

Читайте детальний розбір, які пільги з оподаткування мають підприємства і люди, які здійснюють внески до НПФ або отримують виплати з НПФ. Роз'яснення з урахуванням нових цифр відповідно до Закону про Державний бюджет 2024 читайте за посиланням (https://www.vseapf.com.ua/ua/taxation.html).


Виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні

    Колонку Тетяни Сальнікової, директорки Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів, про виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні опублікував польський портал, який є єдиним офіційним джерелом інформації про систему пенсійних накопичень працівників в Польщі (Pracownicze Plany Kapita?owe). Почитати її польською [ ... ]


Пошук

Новини УААПФ
Пенсійний "довгобуд": без системи пенсійних накопичень не розраховуйте на гідну старість
Wednesday, 15 February 2023 11:26


Чи варто чекати на завершення пенсійної реформи, яка вже 20 років залишається на рівні "котловану", перетворюючи гідні пенсії на заморожений "довгобуд"?

Вже зараз ми можемо показати владі приклад та провести пенсійну реформу "знизу", як це вміють робити українці, не очікуючи, поки влада набереться сміливості або політичної відповідальності. Ми маємо спиратись на власні цінності. Навіть тоді, коли важко. Особливо тоді, коли важко. Інакше ми нашим дітям залишимо і тягар відбудови країни, і тягар фінансової допомоги нам самим у поважному віці. Настав час взяти відповідальність. За власне пенсійне майбутнє. "Маємо взяти відповідальність, щоб не перекладати на плечі дітей те, що мусимо зробити ми, їхні батьки", - Олександра Матвійчук, Лауреат Нобелівської премії миру-2022.

Детальніше в статі за посиланням 

Дізнатись більше, обрати собі фонд та укласти контракт можна зателефонувавши за номером: 0-800-501-925

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 9 of 138
© 2007