Новини асоціації

Чому держава не зможе платити гідні пенсії і що змінять пенсійні накопичення на прикладах

Солідарна пенсія не буде забезпечувати навіть достатній рівень доходів, не кажучи вже про гідний. Тому джерела своїх доходів на пенсії треба планувати. І солідарна пенсія має бути навіть не основним серед цих джерел і точно не єдиним. Такий висновок на основі довгострокових розрахунків зробила Тетяна Сальнікова, директорка Всеукраїнського [ ... ]


Понад 19% - золото, 26,5% - іноземні акції: що в портфелях НПФ принесло найбільше прибутків людям у 2023 році

Найбільше доходів майбутнім пенсіонерам у портфелях НПФ у 2023 році принесли акції іноземних емітентів. Про це повідомив Ярослав Савченко, директор Компанії з управління активами "Всесвіт", коментуючи для видання Delo.uaрезультати роботи НПФ за 2023 рік. «Портфелі акцій провідних іноземних компаній, які знаходяться в активах НПФ під [ ... ]


Інвестувати в жінок (в інтересах жінок)

Таку тему цього року ООН визначила для відзначення 8 березня.   Чудово, що тепер в Україні багато уваги приділяють гендерному розриву в оплаті праці. Це дає надію на зміни.
Але майже не приділяють уваги гендерному розриву у пенсійному забезпеченні. А в пенсіях різниця суттєво більша на користь чоловіків, ніж в оплаті праці. Це [ ... ]


Пошук

Новини УААПФ
Інформаційне повідомлення
Thursday, 14 June 2012 13:04

13 червня 2012 року в приміщенні Національній комісії, що здійснює державне регулювання ринків фінансових послуг України відбулося засідання робочої групи, створеної з метою удосконалення нормативної бази, що здійснює регулювання діяльності недержавних пенсійних фондів та адміністраторів недержавних пенсійних фондів.

Засідання відбулося під керівництвом члена Національній комісії, що здійснює державне регулювання ринків фінансових послуг України Бірюка С.О. На засіданні робочої групи були присутні представники асоціацій УА АПФ, НАПФА, УАІБ та співробітників Комісії.

На засіданні робочої групи були розглянути пропозиції члена робочої групи Сотсковой О.А. щодо скасування Розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 17.09.2009 № 682 «Про затвердження Порядку розгляду та погодження Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України проектів рішень щодо тимчасового припинення сплати внесків». Одноголосно було прийнято рішення винести проект Розпорядження щодо скасування вищевказаного нормативного акту для затвердження на найближче засідання Національній комісії, що здійснює державне регулювання ринків фінансових послуг України.

Також на засіданні робочої групи розглядалися пропозиції щодо внесення змін до Розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 29.12.2003 № 187 «Про затвердження Порядку подання рекламних матеріалів щодо послуг з недержавного пенсійного забезпечення до Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України». Було прийнято рішення оприлюднити проект змін к вищевказаному нормативному документу на сайті Комісії.

На засіданні також розглядалися пропозиції щодо внесення змін до Розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг від 18.12.2003 № 169 «Про затвердження Порядку погодження Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України членів ради недержавного пенсійного фонду». Члени робочої групи висказали деякі зауваження та пропозиції по цьому Порядку. В зв’язку з цим було прийнято рішення відправити цей нормативний акт на доопрацювання.

 
<< Start < Prev 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 Next > End >>

Page 101 of 140
© 2007