Новини асоціації

Інвестувати в жінок (в інтересах жінок)

Таку тему цього року ООН визначила для відзначення 8 березня.   Чудово, що тепер в Україні багато уваги приділяють гендерному розриву в оплаті праці. Це дає надію на зміни.
Але майже не приділяють уваги гендерному розриву у пенсійному забезпеченні. А в пенсіях різниця суттєво більша на користь чоловіків, ніж в оплаті праці. Це [ ... ]


Все про пільги з оподаткування внесків до НПФ та виплат з НПФ в 2024 році

Читайте детальний розбір, які пільги з оподаткування мають підприємства і люди, які здійснюють внески до НПФ або отримують виплати з НПФ. Роз'яснення з урахуванням нових цифр відповідно до Закону про Державний бюджет 2024 читайте за посиланням (https://www.vseapf.com.ua/ua/taxation.html).


Виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні

    Колонку Тетяни Сальнікової, директорки Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів, про виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні опублікував польський портал, який є єдиним офіційним джерелом інформації про систему пенсійних накопичень працівників в Польщі (Pracownicze Plany Kapita?owe). Почитати її польською [ ... ]


Пошук

Анастасія Рукас, директор УА АПФ прийняла участь в засіданні Консультаційно-Експертної Ради Держфінпослуг

29 квітня відбулося засідання Консультаційно-експертної ради (КЕР) Держфінпослуг, на яку було запрошено директора УА АПФ – Анастасію Рукас.

Основним питанням для обговорення стало звернення об`єднань небанківських фінансових установ, в тому числі УА АПФ, до Президента України, Кабінету Міністрів України, органів державної влади щодо критичної ситуації, яка склалася на фінансових ринках у зв`язку з кризовими явищами у банківській системі.

На засіданні також було обговорено План антикризових заходів у сфері діяльності небанківських фінансових установ, піднаглядних Держфінпослуг, затверджений розпорядженням Держфінпослуг від 24.04.09 №276, і Національну доповідь про стан і перспективи розвитку підприємництва в Україні. Держфінпослуг оголосила про готовність до прийняття і опрацювання пропозицій до цих документів від учасників ринку.

Також було оголошено про намір найближчим часом створити при Держфінпослуг, крім Консультаційно-експертної ради, ще один консультативно-дорадчий орган - Громадську раду, до складу якої буде включено представників громадських організацій, професійних спілок та інших об’єднань громадян, органів місцевого самоврядування, засобів масової інформації.

 
© 2007