Новини асоціації

Інвестувати в жінок (в інтересах жінок)

Таку тему цього року ООН визначила для відзначення 8 березня.   Чудово, що тепер в Україні багато уваги приділяють гендерному розриву в оплаті праці. Це дає надію на зміни.
Але майже не приділяють уваги гендерному розриву у пенсійному забезпеченні. А в пенсіях різниця суттєво більша на користь чоловіків, ніж в оплаті праці. Це [ ... ]


Все про пільги з оподаткування внесків до НПФ та виплат з НПФ в 2024 році

Читайте детальний розбір, які пільги з оподаткування мають підприємства і люди, які здійснюють внески до НПФ або отримують виплати з НПФ. Роз'яснення з урахуванням нових цифр відповідно до Закону про Державний бюджет 2024 читайте за посиланням (https://www.vseapf.com.ua/ua/taxation.html).


Виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні

    Колонку Тетяни Сальнікової, директорки Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів, про виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні опублікував польський портал, який є єдиним офіційним джерелом інформації про систему пенсійних накопичень працівників в Польщі (Pracownicze Plany Kapita?owe). Почитати її польською [ ... ]


Пошук

Пенсійні накопичення мають бути у КОЖНОГО.
Tuesday, 28 February 2023 23:06


Третина українців, які мали роботу рік тому, залишились без роботи зараз. А половині з тих, у кого є робота, знизили зарплату.

Детальніше - за посиланням

Люди втрачають стаж, а менші зарплати - це менші внески і, відповідно нижчі пенсії. Тому пенсійні накопичення мають бути у КОЖНОГО.

Зараз влада має унікальну можливість  зробити подвійно-правильний крок: віддати частину податків людям у власність на пенсійні накопичення та залучити ці довгострокові кошти на відбудову країни. Якщо людина на кожну вкладену гривню отримуватиме ще дві (від роботодавця та держави), то для людини це 200% доходності одразу.
Також на самому початку широкомасштабного вторгнення Українська асоціація адміністраторів пенсійних фондів запропонувала дозволити благодійним організаціям робити додаткові накопичувальні пенсії для батьків багатодітних родин, внутрішньо переміщених осіб, які втратили роботу, інших вразливих груп, а також для тих, хто сьогодні разом з захисниками буквально рятує життя та майбутнє: лікарів, вчителів, соціальних працівників. Все, що для цього потрібно зробити, - внести зміни в перелік осіб, які можуть бути вкладниками на користь людини, в закон "Про недержавне пенсійне забезпечення". Один єдиний рядок.

Але поки влада зволікає.

Та ми не мусимо через це гаяти час. Вже зараз кожен може відкрити собі пенсійний рахунок та робити внески тоді, коли хоче та може в будь-якій сумі, яка є комфортною.

Жодних обмежень чи штрафів.

Дізнатись більше, обрати собі фонд та укласти контракт можна зателефонувавши за номером: 0-800-501-925

 
© 2007