Новини асоціації

Інвестувати в жінок (в інтересах жінок)

Таку тему цього року ООН визначила для відзначення 8 березня.   Чудово, що тепер в Україні багато уваги приділяють гендерному розриву в оплаті праці. Це дає надію на зміни.
Але майже не приділяють уваги гендерному розриву у пенсійному забезпеченні. А в пенсіях різниця суттєво більша на користь чоловіків, ніж в оплаті праці. Це [ ... ]


Все про пільги з оподаткування внесків до НПФ та виплат з НПФ в 2024 році

Читайте детальний розбір, які пільги з оподаткування мають підприємства і люди, які здійснюють внески до НПФ або отримують виплати з НПФ. Роз'яснення з урахуванням нових цифр відповідно до Закону про Державний бюджет 2024 читайте за посиланням (https://www.vseapf.com.ua/ua/taxation.html).


Виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні

    Колонку Тетяни Сальнікової, директорки Всеукраїнського адміністратора пенсійних фондів, про виклики війни та необхідні рішення для пенсій в Україні опублікував польський портал, який є єдиним офіційним джерелом інформації про систему пенсійних накопичень працівників в Польщі (Pracownicze Plany Kapita?owe). Почитати її польською [ ... ]


Пошук

15 грудня у Києві відбудеться семінар на тему:

«Облік накопичень учасників недержавних пенсійних фондів на щоденній основі з використанням одиниці пенсійних внесків»

Шановні панове!

 

З 1 січня 2010 року впроваджується новий механізм ведення адміністраторами недержавних пенсійних фондів персоніфікованого обліку.

У зв’язку із запровадженням механізму обліку пенсійних накопичень з обов’язковим застосуванням механізму розрахунку вартості одиниці пенсійного внеску на щоденній основі  Українська асоціація адміністраторів пенсійних фондів проводить навчальний семінар на тему «Облік накопичень учасників недержавних пенсійних фондів на щоденній основі з використанням одиниці пенсійних внесків», який відбудеться 15 грудня 2009 року у м. Києві.

 

На семінарі розглядатимуться наступні питання:

 

Методика ведення персоніфікованого обліку за допомогою одиниці пенсійних внесків на щоденній основі.

 

Ведення бухгалтерського обліку адміністратором.

 

Обмін інформацією між КУА, Адміністратором та Зберігачем.

 

Особливості подання звітності до Держфінпослуг.

 

Інформаційно-технічне забезпечення розрахунку вартості одиниці пенсійних внесків.

Учасники семінару отримають практичні поради, матимуть можливість задати питання, обговорити спірні моменти, обмінятися досвідом з усіма учасниками семінару, а також отримають роздаткові матеріали.

Адреса проведення семінару: м. Київ, провулок Магнітогорський, 3, Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Ю.Бугая  (МНТУ).

 

Початок о 10:00, реєстрація учасників о 09:30.

 

Вартість участі (включаючи ПДВ) – 1000 грн.

Для членів УА АПФ участь у семінарі безкоштовна (для 1 представника від учасника. Для участі другого і більше представників від учасника УА АПФ надається знижка 50%)

 

Будемо раді, якщо Ви приєднаєтеся до учасників нашого семінару!

 

Детальна інформація за телефоном: (044) 490-38-64

 

Контактні особи: Міненкова Марина, Малай Олександра

 

Заявки на участь та пропозиції надсилати факсом  490-38-65 або  електронною поштою e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 
© 2007